• Contacteer ons! 016/67 91 96

Uw ervaren EPC keurder

Johan De Volder voorziet tevens uw EPC attest

Wat is EPC

EPC (energieprestatiecertificaat) beschrijft de energieprestatie van uw woning. Dit kan enkel worden opgesteld door een energiedeskundige type A en wordt afgeleverd onder toezicht van het VEA. Het dient in de eerste plaats ervoor om een koper of huurder van een woning of appartement inzicht te geven over de mogelijke kosten die gepaard gaan met de koop of de huur ervan. Allerlei gegevens worden verzameld om door te geven aan de overheid en kunnen later worden opgevraagd voor gericht advies. Dit zorgt voor bewustwording op de vastgoedmarkt. Dit certificaat heeft tevens een uniek EPC certificaatnummer dat een bepaalde score meegeeft aan de kanditaat koper of huurder. Zo een certificaat is tevens verplicht bij de verkoop of verhuur van een wooneenheid!

Johan De Volder komt op plaatsbezoek en verzorgt nadien de dataverwerking. Elke ruimte moet toegankelijk zijn waarvan ook kelder en zolder, dus u dient toegang en licht te voorzien om dit mogelijk te maken. U kan hier ook terecht voor de elektrische keuring van uw woning in combinatie met het energieprestatiecertificaat. Plaatsbeschrijving bij verhuur van uw huis of appartement nodig? Bij ons is dat snel en eenvoudig geregeld. Al dan niet in combinatie met een EPC attest of elektrische keuring.

Contact opnemen

Wenst u ook een EPC attest te verkrijgen? Neem dan snel contact op. Bij ons bent u zeker van sterke prijzen, een snelle service en stipte afspraken.

Onze diensten

Centrale verwarming

Onderhoud

Waterbehandeling

Zonnepanelen-plaatsen

Top