• Contacteer ons! 016/67 91 96

Minder verbruiken door een waterontharder te laten plaatsen

Uw energieverbruik drastisch verminderen, kan door zonnepanelen te plaatsen of met een doordachte keuze van uw CV installatie. Maar een bijkomende en zeer interessante optie is een waterontharder plaatsen.  Johan De Volder komt graag naar u toe om de voordelen toe te lichten en om de installatie feilloos uit te voeren.

Energiezuiniger water verbruiken

Door een waterontharder te plaatsen, krijgt kalk in het leidingwater geen kans om zich vast te zetten op de  leidingen van onder andere uw wasmachine, vaatmachine, verwarmingsketels, boilers en kranen. Hierdoor moeten de huishoudelijke toestellen minder hard aan het werk zodat ook het elektrisch verbruik daalt. U ziet het verschil dus ook op uw energiefactuur.

Huishoudtoestellen gaan langer mee

Een tweede voordeel van een waterontharder is de langere levensduur van uw huishoudtoestellen. Geen kalk dat zich vastzet en een normale werking van de toestellen en de kranen zorgt ervoor dat ze langer zullen meegaan. U bespaart niet alleen op uw energiefacturen, u doet ook veel langer met uw toestellen zodat de waterontharder ook hier voor een terugverdieneffect zorgt.

Zachter water

Tot slot voelt u letterlijk de voordelen van een waterontharder. Doordat de kalk uit het water wordt gehaald, verkrijgt u zachter water. Dit zal zeker deugd doen aan uw huid wanneer u een douche of een bad neemt. Het bestek en de borden komen trouwens zachter en met een grotere glans uit het afwasmachine dankzij deze ingreep. Voor deze resultaten werken wij voornamelijk met materialen van Watergenius.

Contact

Op zoek naar een installateur van waterontharders? Maak meteen een afspraak bij Johan De Volder.

Onze diensten

Centrale verwarming

Onderhoud

Waterbehandeling

Zonnepanelen-plaatsen

Top